REZERVARI: 0741 20 34 58 | 0756 07 11 12  

Meniu Revelion 2018

 
   
APERITIV FESTIV OPEN BAR
Mousse de foie gras cu dulceata de smochine Whisky Grant's
Carpacio de sfecla rosie cu Gorgonzola Whisky J&B
Racituri traditionale romanesti Rom Liberty
Tartina cu prosciutto si rosii uscate Vermut Cinzano Bianco
Ou umplut cu crema de tarhon Vodka Finlandia
Chiftelute speciale cu susan Digestiv Salvator
Rulou de porc cu prune uscate si nuci Lichior Amaretto
Tartina de rosii cu salata de vinete Lichior Whisky Cream
Foietaj cu carne si ciuperci Gin London
Gujon de pui cu sos picant
Rosii cherry
   
FANTEZIE PESCAREASCA LONG DRINKS
Salau cu sos de capere Gin Tonic
Gujon de tilapia Campari Orange
Salata de sfecla rosie Campari Soda
Baby carotes Cuba Libre
   
SARMALUTE TRADITIONALE  
Sarmalute in foi de varza BAUTURI
Carnaciori Picanti  
Bacon afumat Sampanie Burg Schoneck
Ardei iute Vin alb Chardonnay & Pinot Gris de Murfatlar
Mamaliguta si smantana Vin roze Pinot Noir de Murfatlar
  Vin rosu Cabernet Sauvignon de Murfatlar
FESTINUL NOULUI AN Bere Tuborg
Muschiulet de porc in crusta de malai Apa minerala
Muschi de porc in crusta de verdeturi Apa plata
Rulou de pui umplut cu legume Pepsi
Sos de ciuperci Granini
Cartofi cu rozmarin Cafea
Salata de muraturi asortate  
Paine de casa  
   
DESERT MUZICA-FORMATIA "ELEGANT"
   
Tort cu crema de vanilie si fructe de padure PROGRAM DE ANUL NOU CU ANSAMBLUL "SIPOT ARDELEAN"
Alune si covrigei
Aranjament de fructe pe masa (banana, mandarine, mere, struguri) PRET/PERSOANA : 300 LEI
   
REZERVARI LA 0741 20 34 58 | 0756 07 11 12  
© Restaurant Anturaj. All rights reserved | Design & Customization: Restaurant Anturaj