REZERVARI: 0741 20 34 58 | 0756 07 11 12  
Meniu Carnaval 18 Februarie 2017
   
 
 
   
   
APERITIV  
RULOU DE PORC CU PRUNE USCATE SI NUCI
TARTINA CU SPEACK, ROSII USCATE SI CAPERE
RACITURI
OU UMPLUT
CORABIOARE DE ARDEI CU CREMA DE BRANZA SI PROSCIUTTO
TARTINA CU PATEU TARANESC
STEAK CROSTINI
GUJON DE PUI CU SOS PICANT
ROSIE CHERRY
MASLINE
   
FEL PRINCIPAL  
MUSCHIULET DE PORC IN CRUSTA DE IERBURI
CARTOFI CU ROZMARIN
SALATA DE MURATURI
   
PAINE DE CASA  
   
DESERT  
TORT JOFFRE
   
BAUTURI – OPEN BAR
WHISKY GRANT’S, VODKA FINLANDIA, CAMPARI, CINZANO BIANCO, DIGESTIV SALVATOR, CAMPARI ORANGE, GIN TONIC, CUBA LIBRE, VIN ALB CHARDONE MURFATLAR BERE TUBORG, APA MINERALA / PLATA, PEPSI / GRANINI, CAFEA
   
MUZICA - DJ
   
PRET: 100 LEI  
   
REZERVARI LA TEL:0741203458, 0756071112  
   
 
© Restaurant Anturaj. All rights reserved | Design & Customization: Restaurant Anturaj